Három hónap, nulla éjszaka

 2011.07.01. 09:47

Szerény teljesítmény. Hónap poszt nélkül. Megyeháromba már rég kifütyült vóna a közönség. Meg dobálták rám a szotyit. Hogy merészeled, fogjuk meg a sporit, ott fut a kopaszja...

Node, újabb exodus és újabb feltámadás. Délután, pedig a nagy leleplezés: ki is, hogy is lesz a [REGÉNY] főhőse, in alphabetic order. Szépen sorjában. És persze nem kellene megfeledkeznem, hogy már jó néhány adalékkal vagyok adós.

Vegyük górcső alá, mi várható, volt, lehetséges várható, az idei kínálatban:

Hangover 3 [legénybúcsú csak gyenge idegzetűeknek]; Egy esküvő, egy temetés [lehet csak félig, a másik még megmentheti a garázdábbik ötvenszázalékot]; Kypros kontra Aphrodité [egy szögesdrót szomorú ]; inkognitóban Zamárdiban [before harmincas, "énszartamaspanyolviaszt" típusú kék és fehérgallérosoktól hemzsegő elektrik fesztivál előtt]; közös teázgatás a tavaly a Szigetfesztiválon a magyar köztársasági elnöki székkel is ambicionáló amerikai actor-singer (Fight Club) Angel Face-szel [30STM]; csak ennyi: CAMPUS <barátokkal Legalja after>; deep down Karpatszki [in progress]; Falugyalázó sokadalom [nomen est omen]; bekk to dö Zamárdi tour cváj [last chillout]

Most így ennyi eseménynek elég. Két jó tanács. A tegnapi viharral kapcsolatban, olyan villám suhintott el mellettünk [az iroda ablaka előtt], hogy a villanása, majd dörgése leginkább egy észak-koreai atomtöltetre emlékeztetett. Óvatosan hát a záporokkal. Némi plusz újmagyarkodás; frappáns szófordulat keletkezett kis elektronok között az egyszerű ember [csitri, ifjú, ifiember] szinonimájára: alapvégszuszogány.

Kedves alapvégszuszogányok!!! tessék sokat mozogni, emelni azokat a juhfarkos fröccsös poharakat! (A leginkább metamorphoses címmel illethető filmbejátszás végén pedig kiderül, vajon ki is az, akivel holnap lehetőség lesz elfogyasztani egy korty teát.)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pseudonaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr893029387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása