Szamuráj Apokalipsz

 2012.07.11. 14:27

Volt egy sanda ígéret: kámbekk július 1-től. Történt ugyanis, hogy akik vissza-visszamerészkednek látták, kialakult egy picit henkes, akarom mondani némi tájmlájnos fészbukk hack óta inkább <szamuráj apokalipszes> űr, mondhatni ötlettelenség, illetve fonákáról megfogva a dolgokat: a tettek, retinaélmények nem találtak maguknak szavakat. A kifejezőkészség, az arra való hajlam, inger szünetelt.

A szünet ezennel véget ért. <reméljük> összeszedek néhány meg nem valósult régi programot és szavakba öntjük az amúgy igencsak kellemes másodperceket. Ahogy egy kedves német tévéadó angolról németre fordító szinkrontolmácsa is megjegyezte: Május 4-én találkozunk! [May the Force be with you!]

A bejegyzés trackback címe:

https://pseudonaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr344645087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása