Pippa, pipa?

 2012.04.11. 15:03

Lédíz end Dzsentlömen, a mélyen tisztelt Tájm magazin lezárta az idei év embere megválasztása miatt kiírt szavazását, amelyen - hüpp, hüpp, Barbatrükk!!! - lássatok csodát: az utolsó nap <óránként 14 ezer szavazattal!> első helyre tornázta fel magát az Anonymous hekkerbagázs! Hurrá! Vigadjunk, a net megmentve. Engem sem cenzúráznak majd holmi gonosz törpök, elfek, trollok! Köszi, srácok. [A szavazás után egyébként Tájmék okos emberekkel közösen összedugják, amijük van, és jövő keddre kifundálják az első száz listáját, ékén a gyűztessel. Ezért is hajrá!]

Sok, összesen 200 név vót a kalapba. Lehetne szemezgetni. Nekem azonban egyen akadt meg a tekintetem. Így lassú kínhalállal végződő elaprózódás helyett inkább ezt az egyet, hölgyet táncolnám körbe, míg el nem jutok a hátsójáig: Pippa, Pippa, my beautiful ass, come here!

162. lett a tavalyi év popsija díjat bezsebelő Pippa Middleton, a mi Katalin - akarom mondani Kate - hercegnőnk hugicája. Hipp-hipp, hurrá! De miért is? Egy formás dupla hátsó lengéscsillapítónak ekkora hatása van, hogy ott figyelünk a Tájm top 200-ba? Hüm? Tisztelt Szerkesztő Urak és Hölgyek? Mire fel? Egy "segg" miatt, vagy "A" "segg" miatt? Most mi  van? Még több kérdőjelet szeretnék tenni! Ezek szerint a tavalyi mega-giga-hiper rójálvedingen megcsodált popsiriszálós jelenet olyan fontos momentuma volt a 2011-es esztendőnek, hogy top kétszázat ér?

A kérdést persze a szavazók, drónok eldöntötték. A 162. hely 3139 támogatót takar. Ennyien gondolták úgy eme planétán, hogy a "villantás" érdemessé teszi villantóját arra, hogy rákerüljön a magazin százas listájára. 13807 Girls and boys azonban úgy véli, Pippánknak semmi keresnivalója a Tájm felsorolásában.

<Kate 48. helyre jött be, megelőzve anyósát, II. Erzsébet királynőt, David Cameron brit kormányfőt, sőt még a listára fel sem jutó férjét, Vilmost is. Katyt ebben 12124-en támogatták 10610 ellenében.>

Kedves Pippu, bármennyire is formás karosszériában ketwalkolsz, nem hinném, hogy ez tájmszempontból egyáltalán meg kellett volna említeni. A délimél, vagy a fímélförszt top százba inkább beférne ez a remek, bátor, az egri hősnőket is megszégyenítő tett!

Kedves Tájm Szerkesztők! Nyílt levélben pedig minössze csak annyit kérdeznék, mi történt volna ha Pippa pipa? Top ten? (Wo)man of the Year? Sose tudjuk meg, Pippa ugyanis egyelőre no publik pipa. Decrájt, sztáp dö vór!

A bejegyzés trackback címe:

https://pseudonaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr164383441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása