Bene kontra Sziget

 2011.08.10. 15:51

Tegnap nagy nehezen sikerült végre kijutnom a pöpszi... khm, akarom mondani: SZIGETRE! Húúúúúúúúúú. A HÉV-en én voltam az egyetlen magyar. Vót ott fűszívó, matador, ETA-tag, csigazabáló, hiltijugend, sógor, rác, nagymedve, lengyel, sörivó Vencel, csak a munkából hazatérők voltak magyarok. Node ez mind smafu, az sem számít, hogy a csigatempóban haladó, magukat rohadt viccesnek tartó sátrasak végeláthatatlan tengerében majd' egy órába került, hogy a tömegközlekedési megállótól történő leszállást követően egy fröx, jelen esetben egy vice-házmester landoljon a kezembe... (séta, bejutás, átvilágítás, őrök, kapu, nyomulás, metapay card pénzzel való feltöltése és egy megfelelő pult megtalálása...)

Apropó...

[A vice-házmesterről mindig az jut eszembe, hogy ő csak egy olyan al- valami, alelnök, és láss csodát világ, ha Joe Biden a vice-házmester, akkor Barack Obama a házmester!]

No de, nem erről akartam írni, hanem: pupákok, most kapaszkodjatok meg! Amikor megláttam az első vice árát, illetve a pofám alá nyomták, hogy íme ennyi, nos akkor dobtam egy hátast. El is határoztam, kigyűjtöm nektek az elrettentő példákat, összehasonlítva a múlt heti kárpátaljai Aréna fesztivál áraival. <Számolt árfolyam: 1 hrivnya = 25 forint>

Jól figyeljetek!

1 korsó Dreher 530 forint, ebből 3 jófajta, 7 hrivnyás lembergit lehetett szürcsölni.

1 dobozos, 760 forintos Pilsner Urquell = 4 korsó és egy pohár lembergi.

1 vice-házmester (2 bor, 3 szóda)

sima pultnál 880 forint = 6 feles - 6 hrivnyás - Nemiroff vodka

fröccspultnál 650 forint = 4 feles és egy kicsi Nemiroff

VIP-teraszon 1200 forint = 8 feles!!!

Ráadásul a borárak nem ám a legfaszább észak-balatoni, vagy dél-dunántúli juhfarkból, olaszrizlingből, vagy rajnaiból készültek, hanem a legolcsóbb üveges nedvekből. De a legviccesebb, hogy a VIP-teraszos flinci-falcis cuccért Benén majdnem egy üveg vodkát lehetett a pultból venni! Igen, egy fröx árából egy üveget!

Nos így indult a Ziget, megvót Princccc is. Ma Pulp, Empire of The Sun és Dorian Concept lesz...

May the force be with you Connor!

A bejegyzés trackback címe:

https://pseudonaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr763143830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása