Gyomorkeserű

 2011.02.25. 15:32

Ha EuroBarométer lennék, akkor minden bizonnyal elég nagy amplitúdóval lengene az ingám, kedvem. De nem vagyok az. Koránt sem. Inkább a gyomorgörcsök, nyombélfekélyek országútja, megbolondítva némi szénsavas üdítővel. Ezt tolom. Felrázom és egyből a bélrendszerbe juttatom. Ez megy pár napja és közben a delírium határán fátyolfüggönyök akadnak bele borostámba. <ezt álmodom> Fehér alapfényben sercegnek, és fékeznek le állam csúcsán lebegés közben.

Elsótlanodott ételmorzsákat darálok fogaim között. Közben mellettem omlik össze Észak-Afrika és a közel-keleti arab univerzum. Csak bámulok ki a fejemből. Egy hete. A tripla szkoccsra sincs szükségem.

Azt hiszem tudom ki az, aki tartja bennem a lelket, levegőt, gyomromat a kezében. No oda bújok, gyermekpózban tűnnék el mellei alatt, combjai felett.

EU-baromméter: Fos február, nagyon hosszú, tavaszváró, de most már elképesztően gyorsan. <Havazik> Erről ennyit.

I quit. <vendégírók munkáit postafordultával várjuk! - új szerzői lendület reményében>

A bejegyzés trackback címe:

https://pseudonaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr932690114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása