F E

 2011.04.08. 20:28

Háromszázhuszonnégy perc. Öt óra és még 24 röpke percecske. Ennyi ideig tart a Californication negyedik évadjának egy tucatnyi epizódja, amit sikerült egy ültőben végignézni. Közben persze elment egy üveg dzsimbím und ein vodka mit cranberry (aromatisierter vodka).

Gut.

Szóval ma Hank vót. Sok, és ellenállhatatlan. Persze Rob Lót is szeretjük, igazán vitszes hankmás. Kellemes és szórakoztató. No és természetesen folyton visítani lehet a különféle remekbe szabott kreténségen. A legjobb alakítás pedig mindenképpen Charlie Runklé volt, aki tanúként előadta a bíróságon az egyik legremekebbe szabott sztorit és megalkotta a <female ejaculator> (FE) kifejezést. Ez a mai kedvenc. Azt hiszem egyértelműen.

Szóval: are you a FE? Höhö.

A bejegyzés trackback címe:

https://pseudonaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr202810548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása