Fesztiválblog: Campus -1. nap

 2012.07.25. 04:33

Az előző bejegyzéshez visszatérve most hajnalban meg kell jegyeznem, hogy kedves Feca Úrral ülünk a rezidenciáján, egy kiváló LOKI győzelem után, amely kellőképpen ráhangolt a Campusra. Ezúttal azonban nem kellett turkálnom a zsebembe az ucsó piáért, ráadásul egy jég nélküli Dzsekkel sikerült zárnom a koraestét a Fácán nevű ellátóegységben. Szóval F. Úr, nevezzük úgy, mint Jozef K.-t Kafka. Tehát <ezzel nem kezdünk mondatot!> végre elérkeztünk ehhez is, ismét eljött az év közéleti eseménye, ezúttal <már megint ez a fránya szó...> csöcsfejjel egy csónakban, F. Úrnál alszunk, napokig, vendégül lát. Már első nap ékszíjat hegesztetünk, ami nem feltétlenül jó előjel, de biztató.

Azért egy dolgot el kell árulnom, kedves henkblogfanatikok, egy szót meg kell tanulnotok, amit drága házigazdámtól tanultam, és úgy néz ki az egész fesztivál egyik kulcskifejezése lesz: SZÉTGRILLEZZÜK A GALAXIST! Ennyi. Holnap ánlíshell. Addig csokinnyóóó!

A bejegyzés trackback címe:

https://pseudonaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr94676402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása